Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home4/rint4101/parentaj.ro/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2492
Seminar "Nani pui - somnul bebelușilor" - Parentaj
 

Seminar “Nani pui – somnul bebelușilor”

Seminar “Nani pui – somnul bebelușilor”

Vă puteți înscrie cu un email la corina@parentaj.ro sau folosind formularul din partea de jos a acestei pagini. 

Aflați soluții concrete pentru cele mai frecvente probleme de somn – treziri dese în timpul nopții, oră de trezire prea matinală, somnuri fragmentate și scurte ziua, dificultăți la adormire.

Când aflăm că urmează să fim părinți încercăm să ne pregătim cât putem de bine. Mergem la cursuri de puericultură și lamaze, învățăm cum să facem masaj unui bebeluș și cum să îl alăptăm. Dar prea puțini se pregătesc cu adevărat pentru noul tipar de somn pe care bebelușul îl va impune întregii familii.

Niște părinți frustrați, nervoși și lipsiți de vlagă nu sunt în interesul niciunui copil. Iar un copil care nu se odihnește suficient sau așa cum trebuie nu este obiectivul niciunui părinte. Tot ce aveți nevoie pentru a rupe acest cerc vicios și a fi cu toții mai odihniți sunt câteva informații esențiale și soluții simple legate de somnul bebelușilor.

În cadrul seminarului veți afla tot ce aveți nevoie despre programele de “sleep training”, rezultatele și efectele lor și modalități de a le pune în practică, dar și despre etape importante din viața bebelușului cum ar fi salturile mentale. În plus, vom dezbate teme esențiale ca: importanța orei și ritualului de culcare, bed sharing și co-sleeping și multe altele.

Seminarul este susținut de Corina Manole, primul consilier pe probleme de somn ale copiilor acreditat în România de către Institutul Internațional pentru Somn Blând, membră a IACSC – Asociația Internațională a Consultanților pentru Somnul Copilului și Educator Parental acreditat internațional “Circle of Security”.

Acesta a fost gândit pentru a veni în întâmpinarea nevoilor viitorilor sau proaspeților părinți și încearcă să ofere răspunsuri la cele mai arzătoare întrebări:
  • Este în regulă dacă bebelușul doarme cu mine în pat?

  • Cât și cum va dormi bebelușul meu?

  • Când o să doarmă toată noaptea astfel încât să fim cu toții mai odihniți?

  • Ce este normal și ce nu atunci când vorbim de somnul bebelușilor?

Detalii:
  • În urma acestui seminar veți fi mai mai liniștiți și veți avea informații care vă vor face viața mai ușoară. Este o investiție minimă, financiară și de timp, care vă va aduce beneficii maxime pe termen lung.
  • Costuri: 150 lei de persoană
  • Durata: 2 ore
Înscrie-te acum!