Politica de confidentialitate

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Informatiile urmatoare au scopul de a aduce la cunostinta utilizatorului mai multe detalii despre politica de confidentialitate a site-ului parentaj.ro, detinut de Mihaita Manole.

Prin intermediul acestui site sunt colectate urmatoarele date personale prin intermediul formularului de contact: nume, adresa email.Aceste date nu sunt partajate cu terti si sunt folosite in mod exclusiv pentru identificarea solicitantilor care utilizeaza aceasta maniera de a ne contacta. Aceste date sunt pastrate pe o perioada nedeterminta.

Site-ul parentaj.ro poate colecta totusi si in mod automat datele voastre, numai pentru trafic şi statistici, cum ar fi ora si durata vizitei, paginile vizitate, sistemul de operare şi adresa IP – prin aplicațiile Google Analytics/Google Adwords, ce poarta responsabilitatea colectării datelor.

Folosim Google Analytics/Google Adwords, servicii oferite de Google Inc. care generează statistici detaliate despre traficul pe un site web şi sursele traficului, şi care măsoară conversiile şi vânzările. Acestea folosesc “cookie-urile” stocate în computerul dumneavoastră pentru a ajuta la analiza modului cum utilizatorii folosesc site-ul parentaj.ro.

Puteţi preveni sau opri instalarea şi stocarea de cookie-uri prin setările browserului, descărcând şi instalând în mod gratuit Opt-out Browser Add-on. În acest caz nu veţi putea folosi toate funcţiile siteului.

Cererile tale cu privire la datele personale trebuie adresate pe e-mail, la adresa info@parentaj.ro si vor fi solutionate in termenul legal de 30 de zile.