Consiliere probleme somn bebeluși

Consiliere probleme somn bebeluși

Bună! Eu sunt Corina și sper să devin prietena la care poți apela cu încredere atunci când ai nevoie de un sfat în legătură cu somnul bebelușului tău sau când pur și simplu ai nevoie de susținere. Sunt primul consilier pe probleme de somn ale copiilor acreditat în România de către Insititutul Internațional pentru Somn Bland, membră a IACSC – Asociația Internațională a Consultanților pentru Somnul Copilului și Educator Parental acreditat internațional “Circle of Security”.

Poate părea exagerat, dar atunci când ești proaspăt mămică, schimbările radicale ale somnului și oboseala cărora trebuie să le faci față în fiecare zi devin atăt de apăsătoare încăt pot declanșa o avalanșă de probleme, de la nervozitate excesivă până la depresie. Dar toate acestea pot fi evitate dacă ești informată și pregătită din timp să abordezi problema somnului din unghiul potrivit.

De aceea îmi doresc foarte mult să ajut și alte familii să depășească această problemă care poate deveni critică și să se bucure cu adevărat de minunea de a fi parinți. Ar fi păcat ca din cauza oboselii și lipsei de somn să ajungeți să nu simțiți pe deplin împlinirile pe care un bebeluș le aduce în viața voastră. Mai ales că soluția este uneori atât de simplă.

Primul an de viață al bebelușului aduce schimbări majore pentru întreaga familie, iar somnul, sau mai bine spus lipsa lui, fiind una dintre cele mai solicitante.

Dacă întâmpinați probleme sau aveți nevoie de un sfat despre cum v-ați putea îmbunătăți programul de somn, vă încurajez să programați o întâlnire. În timpul unei ședințe de consiliere veți avea ocazia să aflați răspunsuri la întrebările care vă frământă și să obțineți sfaturi personalizate în funcție de tipologia problemei care vă apasă.

Dacă simți că nu te mulțumește gândul că “așa se întâmplă cu toți bebelușii, dorm foarte puțin iar părinții nu au ce să facă”, te aștept să descoperim împreună cum poți descifra semnele pe care bebelușul tău le transmite și cum îi poți îmbunătăți tiparul de somn astfel încât să fiți cu toții mai odihniți.

Fie că este vorba despre dificultăți la adormire, treziri matinale, treziri dese în timpul nopții, probleme cu somnul de zi sau orice alt aspect pe care dorești să îl îmbunătățești, împreună vom găsi soluții blânde care să aducă schimbarea benefică de care ai nevoie.

Pentru detalii mă puteți contacta oricând pe e-mail la corina@parentaj.ro sau la tel. 0721 305 527.

Înainte de a stabili o oră și o dată pentru ședința de consiliere, vei primi pe e-mail un chestionar de evaluare a problemei de somn. Astfel, în cadrul întâlnirii vom putea discuta direct despre soluții concrete, personalizate în funcție de rezultatul evaluării. În plus, costul ședinței acoperă și o perioadă ulterioară de suport de 2 săptămâni în care vom putea discuta astfel încât să ai garanția că vei ajunge la rezultatul dorit.

  • Identificăm împreună semnele pe care bebelușul de comunică

  • Analizăm comportamentul întregii familii și găsim soluții care să aducă beneficii tuturor

  • Dezvoltăm un plan concret și o serie de măsuri pe care să le implementați apoi acasă

  • Detalii:

  • Ședința de consiliere este individuală, iar în cadrul ei vom analiza problemele particulare ale fiecarui bebeluș.

  • Costuri: 250 lei / ședință (include perioada de suport de 2 săptămâni)

  • Durată: 60 min / ședință

    Ședințele pot avea loc la telefon (prin apel video sau clasic) sau prin video-conferință (ex. Skype, Zoom).

Programează-te acum!